Sari la conținut

Promisiunea noastră

Preocuparea noastră continuă este performanța de curățare excelentă a vaselor. Scopul nostru - un viitor mai bun pentru oameni și pentru planetă.

La Finish, noi proiectăm și producem fiecare dintre produsele noastre gândindu-ne la sustenabilitate, țintind să avem un impact cât mai mic asupra mediului. Totodată, noi credem că pentru a avea un impact pozitiv mult mai mare, este nevoie să acționăm împreună pentru a conserva resursele finite ale planetei.

ECONOMISIȚI APA

Crescând nivelul de conștientizare cu privire la problema deficitului de apă, promovând schimbările simple de comportament pentru a economisi apă și furnizând soluții eficiente, putem lucra împreună pentru un mediu cu resurse sustenabile. Alăturați-vă nouă pentru a face câteva schimbări simple de comportament! Începeți prin a sări peste pre-clătirea vaselor, pentru a ajuta la soluționarea problemei deficitului de apă.

ECONOMISIȚI APA

Ambalajul

Promisiunea noastră în ceea ce privește ambalajele este de a reduce risipa, și facem pași importanți în călătoria noastră pentru a minimiza impactul asupra mediului.

Amalajul