Stii cum lucreaza masina ta de spalat vase?

Inca din secolul al XIX-lea, de cand a fost inventata, masina de spalat vase ne-a ajutat sa salvam timp si efort. Insa, chiar si astazi exista oameni care nu au incredere in capacitatea acesteia si prefera sa isi spele vesela de mana. Din cauza acestui lucru, nenumarate ore se pierd cu spalarea si clatirea acestora.

Pentru a te convinge de performantele masinii de spalat vase, iti vom demonta cele mai intalnite 5 mituri ale acesteia.

O masina de spalat vase iti va face tigaile sa straluceasca!

Ai putea cadea in capcana oalelor si a tigailor care din cauza marimilor lor ai putea crede ca nu pot fi spalate in masina. Nimic mai neadevarat. Folosind detergent Finish Quantum si un program mai intens, vasele tale vor fi perfect curate.

Masina de spalat indeparteaza orice urma lasata de mancarea coapta!

Exista o falsa idee ca masinile de spalat nu pot curata mancarea coapta. De aceea oamenii prefera sa le lase putin la inmuiat inainte sa le puna in masina de spalat. Aceasta etapa nu este necesara deoarece detergentul Finish contine enzime foarte puternice care pot elimina orice urma de lasagna de pe caserole. Fara sa fie nevoie de pre-spalare.

Masina ta de spalat are grija chiar si de cele mai delicate cristale!

Trebuie sa ai grija de fiecare data atunci cand iti asezi paharele in masina de spalat vase, sa nu se ciocneasca intre ele. Daca ti-ai luat aceasta masura de precautie, atunci paharele tale pot sa fie spalate in masina, folosind un program special pentru acestea. Celebra companie Dartington Crystal recomanda Finish, fiind suficient de puternic, dar in acelasi timp si delicat, pentru a indeparta chiar si cele mai dificile pete.

In masina de spalat vase gasesti loc suficient pentru toate tipurile de pahare cu picior!

Aceasta problema se poate rezolva foarte usor, nu uita ca poti mari raftul de deasupra pentru a face spatiu paharelor inalte. In acest fel, acestea vor avea suficient spatiu si pot fi, astfel, spalate perfect.

Masina de spalat vase are grija de paharele tale!

De teama ca paharele lor s-ar putea matui, multi oameni au ales sa nu le spele in masina. Acest proces se intampla din cauza spalarilor multiple la temperaturi inalte si cu mult detergent. Insa, folosind cei mai buni detergenti de vase, acest proces poate sa fie evitat, iar paharele tale sa fie stralucitoare pentru mult timp. In acest sens, Finish a dezvoltat o noua formula pe care o regasim in gama Quantum Max Shine & Protect care formeaza un strat protector in jurul vaselor in timpul spalarii pentru a se asigura ca acestea vor fi perfect curate la finalul programului.

Speram ca cele 5 argumente de mai sus te-au convins sa folosesti de acum inainte doar masina de spalat vase. Aceasta este facuta pentru a te ajuta. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a avea vase perfect curate este sa le pui in masina, sa folosesti produsele Finish si sa alegi programul masinii. De acum, vei avea mai mult timp pentru tine si pentru ceea ce este cu adevarat important pentru tine.