Resturile de mancare, foarte greu de curatat de pe farfurii

La fiecare spalare exista cateva farfurii, oale sau tigai care sunt mai greu de curatat. Mancarea lipicioasa, prea cruda sau prea coapta poate sa ramana pe vasele tale si sa fie foarte greu de indepartat, mai ales daca o lasi prea mult inainte sa o speli. Pentru a te asigura ca aceasta nu iti va pata vasele, pune-le cat mai repede in masina de spalat adaugand cel mai bun detergent. Nu-ti face griji, Finish va aduce stralucirea pe vasele tale.

Petele de grasime sau de zahar

Daca prepari o mancare foarte grasa sau foarte dulce, ai grija pentru urmele ramase de la acestea pot fi foarte greu de curatat de pe vasele tale. Zaharul uscat poate fi foarte greu de indepartat, necesitand un proces mai lung de inmuiere. Insa, cu ajutorul produselor Finish poti sa pui vasele direct in masina de spalat. La finalul programului, le vei scoate perfect curate. 

Mancarea uscata

Urmele lasate pe vasele tale de cereale sau alte mancaruri uscate pot fi greu de curatat. Daca le lasi sa se usuce, atunci vor fi greu de indepartat fara sa folosesti apa calda si sa le lasi mai mult timp la inmuiat. Mai mult decat atat, daca nu ai in plan sa le speli cat mai repede in masina, atunci clateste-le putin. Urmele de grau, orz sau omleta se pot usca foarte repede, insa nu-ti face griji daca se va intampla acest lucru. Finish poate sa curate chiar si cele mai grele urme de mancare uscata.

Mancarea prea coapta

Nu doar farfuriile pot fi greu de curatat, dar si tavile sau alte vase de copt pot sa-ti dea mari batai de cap. Resturile de carne sau legumele coapte pot fi greu de indepartat. Rosiile, de exemplu, pentru a se coace trebuie sa se prinda de peretii vaselor. Indepartarea acestor pete poate fi un adevarat chin, insa masina de spalat si detergentii Finish te vor scapa de aceste probleme.

Mancarea arsa

Mancarea care se arde intr-o oala sau o tigaie poate sa creeze adevarate dezastre pentru vasele tale. Insa, nu iti pierde complet speranta. In primul rand, inmoaie vasul in apa calda, asigura-te ca zona afectata este acoperita in intregime de apa. Apoi, pune vasul in masina de spalat si la finalul programului ar trebui sa o scoti din nou curata. Laptele si branza sunt cele mai grele incercari, asa ca ai grija atunci cand le folosesti in bucatarie.

Petele de pe cani

Nu numai mancarea poate fi greu de curatat, insa si ceaiul (lasat ceva timp in cana) poate fi o adevarata provocare. Din cauza taninurilor din care este compus, ceaiul poate pata. Avand in vedere ca aceste taninuri sunt folosite pentru colorarea articolelor vestimentare de piele, petele provocate de aceste substante sunt foarte greu de curatat.  Insa, nu te panica! Exista metode eficiente care vor curata petele si iti vor lasa vasele din nou curate. Chiar daca iti par ca s-au uscat pe canile tale, formula magica din care sunt facuti detergentii Finish vor reusi sa le curete, lasandu-le ca noi.