Cum sa cureti petele de cafea de pe cani

Legenda spune ca fermierii egipteni au obervat cum caprele lor deveneau mult mai energice dupa ce mancau niste boabe rosii. Si-au dat seama, dupa ce le-au incercat si ei, ca in acele boabe rosii erau, de fapt, boabele de cafea atat de cunoscute noua astazi. La inceput, cafeaua se manca, nu se prepara si nici nu se bea, precum facem noi astazi.

Aceasta bautura gustoasa care iti da foarte multa energie poate fi bauta in foarte multe feluri. In unele tari, cafeaua se combina cu lapte si alte siropuri aromate. In altele, se prepara o cafea neagra, foarte tare in care se pune foarte mult zahar.

Insa, indiferent daca este calda sau rece, dulce sau amara, cu spuma, cu lapte sau neagra, cafeaua este o bautura indispensabila pentru diminetile multora dintre noi.

Curata orice urma de cafea

Desi este extrem de gustoasa si ne da foarte multa energie, cafeaua are si un defect major,din cauza petelor pe care le poate lasa pe vase. Pe acestea le putem curata doar folosind cei mai buni detergenti pentru masina de spalat.

Exista, de asemenea, mai multe modalitati de a evita aceste pete. In primul rand, daca ti-ai bea cafeaua foarte repede, fara sa o lasi sa se raceasca. Iar atunci cand termini de baut sa nu uiti sa o pui imediat in masina de spalat vase. Bineinteles, acest sfat nu poate fi aplicat mereu, din moment ce frumusetea cafelei sta in degustarea acesteia. In niciun caz nu ar trebui sa renuntam la ritualul bautului cafelei de frica urmelor pe care le-ar putea lasa.

In al doilea rand, petele cafelei in care am adaugat lapte nu sunt mai inofensive decat cele lasate de o cafea neagra. Din nou, nu trebuie sa ne alegem cafeaua dupa intensitatea petelor pe care le-ar putea lasa, ci dupa cum ne place.

Cel mai important lucru in batalia noastra contra petelor este faptul ca produsele Finish sunt facute pentru a indeparta aceste pete. Totusi, Finish Quantum Power Gel s-a dovedit a fi un adevarat expert in curatarea petelor de ceai si cafea.

Cafeaua si ceaiul se evapora diferit de alte lichide, lasand pete foarte dense pe suprafete foarte mici. Iar detergentii trebuie sa lucreze mai puternic pentru a le inlatura. Produsele Finish sunt extrem de eficiente in curatarea rapida a acestor pete, lasand vasele perfect curate.

In cazul in care pata a apucat sa se usuce sau este foarte greu de curatat, atunci te sfatuim sa umpli cana cu apa fiarta in care sa adaugi o tableta de Finish Quantum Power Gel. Lasa-o peste noapte, iar dimineata doar clateste cana si petele vor disparea.