De ce Solutia de Clatire poate sa-ti creasca puterea curatarii vaselor?

Utilizarea masinii de spalat vase poate sa fie una dintre cele mai simple actiuni pe care le poti face in gospodarie. Cu toate acestea, una dintre cele mai mari incercari o constituie urmele de apa. Acestea nu sunt o cauza a perfomantei masinii tale de spalat vase, ci reprezinta un efect inevitabil al evaporarii apei ce lasa in urma reziduuri. Dar nu te speria, sunt foarte usor de prevenit cu Finish Solutie de Clatire.

Solutia de Clatire

In cazul in care vesela ta nu iese la fel de curata si de stralucitoare precum ti-ai dori, nu este neaparat din cauza masinii tale de spalat vase. Este, de ce mai multe ori, din cauza particulelor de mancare care au fost curatate in timpul ciclului de spalare si au circulat in masina de spalat, lipindu-se de unele vase sau pahare. In timpul procesului de clatire, masina de spalat elibereaza solutia de clatire care este activata pentru a-ti proteja farfuriile si paharele de orice tip de pete. Pe de alta parte, solutia de clatire ofera o bariera de protectie intre farfurii si mancare. Aceasta va opri mancarea si particulele minerale sa reatace vasele care vor fi, astfel, curate inca de la prima spalare.

Finish Solutie de clatire

Utilizeaza un agent activ care reduce tensiunea interactiunii dintre apa si vesela pentru a se asigura ca atunci cand se va evapora nu va lasa absolut nicio mizerie (nu e asa ca stiinta este o adevarata minune?).

Obiecte precum sticla sau vasele din argint se pot usca mai greu, din cauza temperaturii care scade foarte rapid dupa finalul programului de spalare. Solutia de clatire elimina substante care odata ajunse pe vasele tale elimina orice urma de grasime sau de apa care poate aparea lasand vasele sa se usuce foarte repede.

In plus fata de rezultatele stralucitoare, solutia de clatire asigura si economisirea timpului. In timpul programului de uscare este folosita aceeasi dispersie a caldurii pentru toate vasele, deci nu va fi nevoie sa stergi nimic de mana la finalul ciclului complet de spalare. Inca o grija in minus!

Acum, nu e asa ca poti vedea puterea solutiei de clatire? Curatarea si uscarea ar trebuie sa fie ambele parte din procesul de spalare al unei masini. Deci tot ceea ce trebuie sa faci tu este sa adaugi putina solutie de clatire pentru ca masina ta de spalat vase sa iti lase vesela stralucitoare si uscata. Economiseste apa, scapa de lustruirea paharelor si salveaza-ti timpul.