Pahare. Pahare. Pahare.

În fiecare zi folosim și refolosim pahare, însă, cu fiecare spălare, acestea pot să înceapă să se păteze. Iar noi nu vrem ca acest lucru să se întâmple. Nici nu vrem să te împiedicăm să îți folosești paharele preferate în fiecare moment important. Și, mai ales, paharele tale nu ar trebui să-și piardă niciodată strălucirea. Nu trebuie să te mulțumești niciodată cu pahare pătate, așa că Finish vine în ajutorul tău și le protejează strălucirea.

Finish are grija de paharele tale! Pentru ca tu să le poți folosi fără griji de acum înainte. Cu ajutorul unuia dintre cele mai inovatoare produse lansate până în acest moment de Finish, Finish Quantum Power Gel, vei putea să te bucuri de pahare curate și strălucitoare. Tehnologia inovatoare multi-chamber activează ingredientele de curățare atunci când este necesar în timpul procesului de spălare, pentru o spălare ce nu necesită pre-clătire.

Ai încredere că Finish Quantum Power Gel va avea grijă de paharele tale, oferindu-le grija de care au nevoie pentru a fi curate, iar tu bucură-te de momentele importante din viața ta!