Mașina de spălat vase trebuie să fie mereu curată

Mașinile de spălat vase curăță în medie 8,000 de vase murdare pe an – asta înseamnă o grămadă de depuneri unsuroase de grăsime ce trec prin mașina ta.

Aparatura de curățat din casele moderne este deseori neglijată din punct de vedere al întreținerii, deținătorii fiind preocupați să o curețe doar când aceasta se strică sau ii scade eficiența. Există o concepție greșită conform căreia un aparat de curățare se va curăța singur – nici că ar putea fi mai departe de adevăr.

Probleme ce pot apărea când nu folosești solutia de curatare pentru mașina de spălat vase

Este în regulă să lași mașina de spălat vase să facă toată treaba grea ce constă în spălatul vaselor, dar este la fel de important să ai grijă de mașina ta așa cum ea are grijă de tine.

Există câțiva indicatori care te anunță când mașina are nevoie de o curățare. Aceștia includ:

  • Miros neplăcut

Folosind mașina de spălat vase în mod regulat, în timp se poate strânge murdărie și grăsime în zone ale mașinii de spălat pe care tu nu le vezi. Asta poate cauza miros neplăcut pe termen lung în mașina ta.

  • Calcar

Dacă locuiești într-o zonă cu apă dură, s-ar putea să te alegi cu depuneri de calcar pe interiorul mașinii, lucru ce poate afecta eficiența acesteia. Finish Sare Dedurizantă poate crește performanțele detergentului prin reducerea durității apei, dar ajută de asemenea la prevenirea petelor și a urmelor de apă de pe vasele tale.

  • Vase ce ies murdare după spălat

În timp, grăsimea și particulele din resturile de mâncare se pot depun pe părți ale mașinii pe care nu le vezi, dar nu uită că dacă nu le observi tu, nu înseamnă că nu sunt acolo. Aceste depuneri ascunse pot reduce fluxul de apă din mașină, iar dacă nu găsești o soluție pentru a curăța zonele ascunse, te poți aștepta efectiv ca o mașină de spălat vase murdară să îți curețe vasele.

Soluția? Finish Soluție de curățare a mașinii de spălat

Finish Soluție de curațare a mașinii de spălat se poate folosi cu toate mașinile de spălat, deci nu contează mărimea sau stilul, vasele tale vor ieși cu siguranță curate, iar mașina va rămâne cu un miros fresh datorită celor 5 acțiuni:

  • Curăță părțile ascunse
  • Elimină mirosurile neplăcute
  • Curăță grăsimea
  • Îndepărtează calcarul
  • Ajută la întreținerea mașinii

Cum se folosește?

Curățarea mașinii de spălat nu necesită atâta timp precum crezi. După ce îndepărtezi resturile de mâncare din filtru nu e nevoie să stai în palme și genunchi să freci, deoarece este ușor să obții o mașină de spălat vase curată cu ajutorul Finish Soluție de curățare a mașinii de spălat:

Pasul 1: Îndepărtează abțibildul din partea de sus a sticlei, păstrând capacul pus.

Pasul 2: Așează în siguranță cu susul în jos, pe fundul tăvii mașinii de spălat vase (unde ai așeza în mod normal farfuria)

Pasul 3: Setează mașina de spălat pe un ciclu de spălare care are cel puțin 65 de grade Celsius.

Important: Folosește Finish Soluție de curățare a mașinii de spălat doar atunci când mașina de spălat vase este goală și nu folosi detergent.

Este recomandat să folosești Finish Dishwasher Soluție de curățare a mașinii de spălat odată pe lună pentru a te asigura că mașina funcționează la capacitate optimă în timp ce poți remarca dacă există potențiale probleme ce pot afecta curățirea vaselor tale.