Farfuriile din viața ta

Mâncarea și băutura au fost în centrul fiecărei societăți de-a lungul istoriei. Acestea le dau oamenilor o identitate unică și stau la baza tuturor evenimentelor tradiționale din toată lumea. Cu toții ne interesăm și ne bucurăm de diferitele ingrediente, metode de preparare, tehnici de conservare și feluri de mâncare din diferite culturi. Însă, ce avem cu toții în comun este faptul că folosim farfurii (chiar dacă și acestea pot fi diferite și specifice fiecărei culturi în parte).

De farfurii este nevoie în fiecare zi. Ocazii diferite avem în fiecare zi, de aceea folosim zilnic diferite tipuri de farfurii. Noi la Finish am dezvoltat tablete de spălat puternice astfel încât farfuriile tale să fie curate și strălucitoare după fiecare spălare, fiind pregătite pentru următorul fel delicios de mâncare.

Mai jos sunt câteva din evenimentele din viață când poți să descoperi că ai nevoie de mult mai multe farfurii.

Viața și evenimentele din viață

Farfuriile sunt pentru o viață nu doar pentru Crăciun.

Timp de multe secole, tehnologia a evoluat și a reușit să se autodepășească. Cu toate că generațiile vechi ar fi primit farfurii drept cadou pentru a-și marca datele importante din viața lor, astăzi, acest obicei se practică din ce in ce mai puțin. În zilele noastre farfuriile sunt atât de ieftine încât pot fi cumpărate și înlocuite individual atunci când este nevoie.

Ocaziile importante din timpul anului vor necesita o mulțime de farfurii. Indiferent că este vorba despre o aniversare sau de Revelion, întotdeauna vor veni membrii de familie sau prieteni pentru eveniment.

Cadouri de nuntă

Generațiile trecute ar fi primit în mod normal farfurii pentru a marca un moment important din viața lor, dar acum oamenii ating diferite praguri ale vieții la tot felul de vârste. De exemplu, să ai un set complet de tacâmuri pe lista de cadouri este mai puțin probabil în anumite țări, datorită faptului că din ce în ce mai multe cupluri locuiesc împreună înainte de căsătorie. Ei au tot ce au nevoie pentru a-și începe viața de cuplu împreună, incluzând tacâmurile.

Onomasticile

Fie că îți sărbătorești ziua de naștere sau ziua unui membru de familie, un astfel de eveniment este foarte important pentru că ești alături de cei dragi. Vei avea nevoie de o grămadă de farfurii pentru a putea face față mulțimii de prieteni și membrii de familie cu care te poți trezi, iar mulțumită lui Finish, te poți concentra mai mult pe sărbătorit decât pe spălarea vaselor la sfârșitul unei zile pline.

Servirea farfuriilor

Pentru a servi o multitudine de oameni, un platou îți poate fi de folos – fie că vrei să servești tartine și aperitive la prânz sau că ajuți oamenii să se bucure de mâncare la cină. Astăzi, să servești platouri se întâmplă destul de rar, dar atunci când o faci trebuie să arate perfect. De aceea, datorită lui Finish Quantum farfuriile și platourile tale vor arăta la fel de bine ca atunci când erau noi și vor avea un luciu impresionant după fiecare spălare.

Noi la Finish înțelegem că în viața ta vor fi momente când vei avea nevoie de o mulțime de farfurii, asta însemnând că vei avea nevoie să îți dedici timp pentru a le spăla. Indiferent de ocazie sau de câte farfurii ai avea nevoie, Finish Quantum te ajută să te bucuri de farfurii curate și lucioase după spălare, iar paharele și tacâmurile tale să aibă parte de cea mai bună curățare și stralucire*. Nu contează câți oameni vin să fie alături de tine, întotdeauna te poți baza pe Finish să facă munca grea, pentru a te putea bucura și nu să te îngrijorezi despre cum vei curăța vasele sau cât de mult vei avea de spălat la sfârșitul serii.

* comparabil cu alte produse din gama Finish