Farfurii. Farfurii. Farfurii.

Fiecare moment din viața ta, de la cele mai importante, până la cele mai nesemnificative, toate au ceva în comun. Acolo unde tu vezi micul dejun, Finish vede farfurii. Prânzul? Aceeași situație. Cina? La fel. Petrecerile? Farfurii. La serviciu? Tot farfurii.

Din momentul în care te trezești și până când te culci, numărul farfuriilor folosite crește. Fiecare ceai pe care ți-l prepari, fiecare sandwich pe care ți-l faci, fiecare felie de prăjitură, fiecare felie de pâine tăiată, toate înseamnă vase murdare. Aproape fiecare lucru înseamnă și câteva vase murdare, iar acest cerc al vaselor murdare pare să nu se mai termine. Însă, cu ajutorul lui Finish nu trebuie să-ți mai faci probleme.

Suntem de acord că fiecare moment din viața noastră înseamnă și câteva vase murdare, însă acest lucru nu ar trebui să însemne și muncă din partea noastră. Pentru Finish, niciun vas murdar nu înseamnă muncă!

Ne gândim mereu că vasele tale trebuie să fie curate. Așa că Finish va fi mereu acolo pentru tine: de la petrecerile pentru copii, la cocktailuri, la grătare, la ieșiri la picnic, cină romantiă sau o mâncare preparată pe fugă. Acum, cu ajutorul Tabletelor Finish All in 1 ne vom asigura mereu că vasele tale vor fi mereu curate.

De acum, indiferent de ocazie te poți bucura de eveniment. Iar de vase se va ocupa Finish: fiecare vas curat, de fiecare dată.