De mână sau la mașină. Cum alegem să spălăm vasele murdare?

Uneori alegem sa punem vasele în mașină, însă, alteori ni se pare mai simplu să le spălam de mână. Mașina de spălat vase este acolo pentru a ne face viața mai ușoară, pentru a te scăpa de toate vasele care ți-au invadat viața. Așa că pune-le pe toate în mașina de spălat vase și bucură-te de lucrurile cu adevărat importante. Uneori cea mai simpla soluție este și cea mai bună, așa că Finish vine cu câteva argumente care să te convingă că nu există absolut niciun motiv pentru a-ți face griji pentru vasele spălate în mașină.

Economisește timp

Să speli de mână vasele care încap într-o mașină de spălat – ustensile de bucătarie, oale, tigăi sau farfurii – ar însemna mai mult de 60 de minute. Deși poate un program al mașinii ar putea să dureze mai mult de o oră, singurul timp pe care îl petreci pentru această activitate este atunci când pui vasele în mașina de spălat vase și atunci când le scoți, care, potrivit estimarilor noastre, ar putea fi in medie 9 minute per spalare. Diferenșa este destul de mare, nu crezi?

Ai grijă de vasele tale

Toata lumea a avut un moment în care i-a scăpat din mână o farfurie, un pahar sau altă ustensilă de bucătărie, spărgându-se pe podea sau pe blatul de bucatarie. Evident, este foarte frustrant. Mașina de spălat poate să te scape de această problemă. În plus, eviți și problema uscării vaselor, din moment ce acestea ies din mașină curate și uscate. Ai grijă de vasele tale și depozitează-le corespunzător pentru a le menține strălucitoare pentru foarte mult timp.

Oferă vaselor o curățare mai bună

O spălare cu buretele nu poate avea același rezultat ca cel al mașinii de spălat. Detergentul și apa fierbinte folosite de mașina de spălat vase reprezintă soluția perfectă pentru o curățare eficientă a vaselor. În plus, spălarea de mână poate duce la oboseală. Ai grijă de vasele tale, oferă-le o curățare mai ușoară și mai eficientă folosind mașină de spălat și tabletele de la Finish