Care este temperatura potrivită pentru o curățare eficientă

E puțin probabil să te fi gandit vreodată la procesul prin care mașina de spalat îți curăță vasele, însă există foarte mulți factori care fac parte din acest program. În primul rând, ai aflat probabil că mașina de spălat nu poate să ajusteze cu exactitate temperatura de spălare, însă de ce se întâmplă acest lucru? Ei bine, producătorii de mașini de spălat fixeaza parametrii de temperatură în funcție de eficiența acestora.

O mașină de spălat rulează programul principal cu aproximativ 650C -700C, ceea ce nu este suficient pentru a te asigura că detergentul a fost dizolvat și activat, lăsând murdărie și grăsime pe vasele care trebuie, astfel, spălate din nou. În timpul ciclului de clătire, temperatura crește în jurul a 800C pentru a se asigura că vasele au fost perfect curățate.

Mașină curată, vase curate

Din cauza temperaturii ridicate, calciul și magneziul conținut în apă cauzează apariția calcarului în mașina de spălat, exact ca înăuntrul unui ceainic. În timp, acesta poate deveni o adevărată problemă, afectând funcționarea mașinii, așa că este foarte important să folosești o soluție de curățare. Finish Machine Cleaner / Finish Soluție de curățare pentru mașina de spălat vase curăță interiorul mașinii de spălat vase și te ajută să ai o veselă din nou curată. O mașină de spălat vase murdară nu oferă strălucirea pe care o cauți. Chiar daca nu sunt vizibile, grăsimea și calcarul se pot depune pe părtile vitale ale mașinii de spălat vase, așa că folosește  Finish Soluție de curățare pentru mașina de spălat vase Original, intrucat o mașină curată înseamnă și vase curate.

Ai grijă la temperaturile ridicate

Cea mai mare problemă pe care o pot provoca aceste temperaturi ridicate este cea a mătuirii, în timp, a vaselor. În timp ce apa caldă deranjează/afectează moleculele sticlei, chimicalele detergentului pot provoca dislocarea acesteia. Chiar dacă sunt greu de observat cu ochiul liber, aceste mici imperfecțiuni pot mătui sticla.

Datorita compoziției lor, Tabletele Finish All in 1 Powerball Original oferă o curățare puternică. Aceasta înseamnă că nu va trebui să mai speli din nou oalele, tigăile sau vesela. Cu Finish nu trebuie să-ți mai faci griji pentru vasele tale.