Ai grija de mainile tale, foloseste masina de spalat vase

Nu numai ca este mult mai costisitor[1], dar este si o munca neplacuta si uneori chiar periculoasa. Finish iti aduce, in acest articol, 4 argumente care sa te faca sa te gandesti de doua ori atunci cand vei alege sa speli vasele de mana.  

1. Iritatiile provocate de spalatul de mana

Spalat de mana poate provoca iritatii. Spalarea excesiva poate usca mainile, lasandu-le foarte rosii.

Spalarea vaselor este mult mai simpla daca folosesti masina de spalat impreuna cu detergentii Finish. Acestea sunt cele mai bune produse pentru a indeparta orice urma de pata de pe vase, in cel mai scurt timp posibil. Nu in ultimul rand, ai grija ca iritatiile pot fi provocate chiar si de manusile de latex care pot absorbi umiditatea, creand senzatia ca sunt acoperite de creta.

2. Timpul irosit

Avantajul cel mai mare al masinii de spalat vase este acela ca iti lasa timp pentru activitatile tale preferate. Termina de mancat si pune vasele si tacamurile in masina. Cand aceasta este plina, este timpul sa o pornesti. Poti s-o lasi sa mearga peste noapte si a doua zi sa scoti vasele din ea. Iti dai seama cat timp ai pierde daca ai spala fiecare pahar, tacam sau farfurie?

3. O provocare: spalarea tacamurilor

Cand vine vorba de curatarea tacamurilor, alegerea unei masini de spalat vase poate face cu adevarat diferenta. Cu buretele si peria poti curata mare parte din murdaria acumulata pe cutite sau linguri. Insa, marea provocare vine atunci cand vrei sa speli furculitele. Fara doar si poate, cel mai mare dezavantaj al spalarii de mana este timpul foarte mare pe care l-ai pierde. 

4. O alta provocare: cutitele ascutite

Ai grija, insa, atunci cand le speli de mana te poti taia, mai ales in cazul celor proaspat ascutite. Daca vei alege sa le cureti cu ajutorul masinii de spalat, nu trebuie sa-ti mai faci nicio grija. Mai mult decat atat, electrocasnicele moderne au compartimente separate pentru cutite. 

Foloseste masina de spalat vase si castiga timp pentru tine. Iar cremele cu galbenele nu mai trebuie sa fie o necesitate. Pune vasele in masina de spalat si castiga timp, efort si atentie pentru mainile tale. Tu ai timp pentru tine, iar Finish are grija ca vasele tale sa fie stralucitoare.[1] http://www.telegraph.co.uk/finance/personalfinance/energy-bills/11250403/Dishwasher-vs-washing-up-which-is-cheaper.html