A venit timpul sa-ti cureti masina de spalat vase

Fara doar si poate, masina de spalat vase este cea mai complicata “ustensila” pe care o ai in bucatarie. Dupa o perioada mai lunga de timp in care ai avut spalari scurte, sau dupa o perioada scurta, insa cu programe foarte lungi, masina ta poate sa se murdareasca din cauza grasimii si a resturilor de mancare.

Masina de spalat vase trebuie curatata lunar, iar daca observi ca masina nu mai spala ca inainte, atunci este timpul sa o cureti. In acest articol te ajutam sa iti speli masina de spalat, pentru ca aceasta sa functioneze perfect, lasandu-ti vesela stralucitoare de fiecare data. 

Fiecare compartiment trebuie curatat

Atunci cand vei deschide masina de spalat, vei observa cateva parti pe care trebuie sa le cureti personal. Filtrul, rafturile, chiar si bratele masinii pot fi scoase, in mod normal. Astfel incat vei putea avea acces la toate partile masinii tale de spalat, chiar si sub filtru sau in interiorul bratelor masinii, in cazul in care exista bucatele de mancare ramase. 

De asemenea, uita-te la colturile masinii pentru a vedea daca au nevoie sa fie curatate. Daca observi reziduuri, le poti curata cu o periuta de dinti sau cu un burete cu sapun incalzit.

In cele din urma, nu uita sa verifici si balamalele de usi pentru ca si acestea se pot umple cu resturi de mancare. Curata-le folosind periuta de dinti. Vei observa diferenta imediat!

Finish te ajuta sa-ti cureti masina de spalat vase

Nu uita nici de pompe, tevi sau furtune. Si acestea trebuie sa fie curate, mai ales atunci cand au fost supersolicitate. Pentru o curatare completa a masinii, sfatul nostru este sa folosesti o solutie de curatare care te va ajuta si la indepartarea calcarului.

Pentru a folosi cea mai buna solutie, adauga Finish Solutie de curatare pentru masina de spalat vase pentru a indeparta urmele de grasime, unsoare sau calcar care se pot forma pe anumite parti ale masinii de spalat. Are efect chiar si asupra celor mai ascunse parti ale sale. Formula speciala din care este format Finish Solutie de curatare ajuta la indepartarea tuturor grasimilor si a depunerilor de calcar, neutralizand, totodata si mirosurile neplacute. 

Pentru a folosi Finish Solutie de curatare adauga-l in masina de spalat, fara vase inautru si alege un ciclu de spalare cu cea mai ridicata temperatura. Dupa ce programul s-a incheiat, masina ta de spalat este perfect curata, lasandu-ti vesela stralucitoare.