Paharele pentru o zi întreagă

În fiecare zi este imposibil să nu intri în contact cu un pahar. Fie că este vorba despre micul dejun, prânz sau cină sau de un moment de relaxare în timpul serviciului, în fiecare zi vor fi mai multe momente în care vei avea nevoie de un pahar.

Dar există și situații în care nu te-ai fi gândit că ai nevoie de un pahar. Există situații în care nu te-ai fi gândit că îl folosești, precum și câteva momente în care nici nu-ți dai seama că ai nevoie de el. De aceea, hai să ne uităm la un ghid al folosirii paharelor pe întreaga durată a zilei. Iar Finish îți aduce și câteva sfaturi despre cum să îți protejezi paharele în așa fel încât acestea să rămână mereu curate.

Dimineața

Mulți dintre noi ne trezim dimineața cu un pahar de apă pe noptieră. În timpul micului dejun ai putea să-ți faci un ou în pahar. Sau să îți umpli un pahar cu un smoothie de banana. Iar micul dejun nu este gata fără un pahar de suc de portocale. Și gata, ai umplut un rând de mașina de spălat fără să ieși din casă!

Ziua

Deși poate, pentru unii, cafeaua de dimineață înseamnă să o cumperi, pe fugă, de la un magazin în drum spre birou, alții încă mai respectă tradiția cafelei sau a ceaiului de dimineață, fie că este la birou sau acasă. Și iată, începe contactul cu paharele și cănile!

Gândiți-vă doar că medicii ne recomandă să consumăm aproximativ 2L de lichide pe zi, iar un pahar are, în medie, aproximativ 200ml[1]. Iar orice apă rămasă în pahar ar putea fi folosită și pentru alte scopuri. Ai o plantă la birou? Poți folosi apa rămasă pentru a o uda.

Seara

Există însă și câteva utilizări ale paharelor la care nu te-ai gândit. Fie că ieși în oraș sau organizezi o seară cu prietenii la tine în apartament, vei avea foarte multe ocazii să folosești pahare, iar mașina ta de spălat vase va fi mereu plină. De la improvizarea unei ustensile de rulare, până la servirea unui mousse de ciocolată și până la umplerea lor cu alune, ai foarte multe ocazii să te folosești de pahare.

Cu atât de multe situații în care le folosești, vei avea nevoie de ajutor să le protejezi și să le ai mereu curate. Cu fiecare spălare paharele tale se pot mătui, de aceea, recomandarea noastră este să folosești Tabletele Finish All in 1 Powerball Original pentru a le menține mereu strălucitoare. [1] http://www.nhs.uk/Livewell/Goodfood/Pages/water-drinks.aspx