De unde vin toate aceste vase murdare

De sute sau poate chiar mii de ani folosim farfurii pentru toate mâncărurile, uneori chiar de 3 ori pe zi. De la micul dejun, la prânz și până la cină, chiar și la gustările dintre mese, farfuriile sunt unele dintre cele mai folosite obiecte. Și, așa cum îți dai seama, cu cât mai multe farfurii folosite, cu atât mai multe de curățat.

O farfurie curată

Având diferite forme, dimensiuni sau materiale, o farfurie este făcuta, în general, din porțelan, dar mai poate fi și din gresie, plastic, metal sau chiar sticlă. De asemenea, farfuriile pot să aibă dimensiuni diferite: de la cele de supă, până la cele de pâine sau unt sau cele mari pentru felul principal. De asemenea, pot fi farfurii speciale pentru prânz, cină sau chiar decorative.

O zi în farfurii

Evident, există diferite tradiții care țin de specificul fiecărei țări, oraș sau chiar oameni. Există, de asemenea, controverse legate de necesitatea celor 3 mese pe zi sau a gustărilor dintre acestea. Însă, toate cele 3 mese pot lăsa multe vase de curățat, de la firimituri de pâine, până la miere, sucuri de fructe sau cartofi.

4 farfurii de persoana pe zi înseamnă foarte mult de curățat, însă, cu ajutorul Tabletelor Finish All in 1 Powerball Original nu trebuie să-ți mai faci griji pentru asta. Așa că, lasă curățarea vaselor în grija lui Finish!

În sfârșit acasă

Ai grijă să le depozitezi și, mai ales, să le transporți mereu în siguranță. Poți oricând în timpul unei mese sau al unui eveniment să scapi vreo farfurie pe jos și să o împrăștii în mai multe bucăți. Mai rău ar fi dacă acest lucru s-ar întâmpla în timpul unei întâlniri de afaceri sau la petreceri. Așa că ai grijă: nu uita că mâncarea este, de cele mai multe ori, cea care ne ține pe toți aproape, așa că e important cum o servim!

Cum să ai mereu vasele curate

Finish te poate ajuta ca vasele tale să fie mereu curate. Cu ajutorul Tabletelor Finish All in 1 Powerball Original, vasele vasele tale isi vor pastra stralucirea . De asemenea, atunci când pui vasele în mașina de spălat, ai grijă să începi din spate și cu cele mai mari obiecte, iar pe cele mici așează-le în față. Această tactică te va asigura că vasele vor fi în siguranță în caz de rostogolire și se vor curăța și mai eficient.

Și nu uita, Finish are grijă de vasele tale mereu!