Dimineata grea dupa o noapte incarcata

Cu totii am trecut prin experienta unei dimineti grele dupa o noapte foarte incarcata. Ce poate fi mai neplacut decat o dimineata in care te intampina farfurii pline de resturi de mancare, pahare pe jumatate pline, un mare nor de fum si cel mai rau dintre toate: faptul ca trebuie sa speli toata vesela. Te vei confrunta cu diferite vase de spalat in functie de tipul de petrecere pe care l-ai organizat in seara anterioara. Insa, cu ajutorul detergentilor potriviti vei avea din nou bucataria curata.

Intalnirea la un ceai

O intalnire la ceai poate fi planificata intr-o dupa amiaza sau poate fi organizata spontan, dupa ce muzica s-a oprit si petrecaretii s-au bagat deja in pat. Indiferent, insa, de modul ei de organizare, canile si ibricele de ceai pot fi foarte greu de curatat. Finish te ajuta sa cureti toate petele de pe acestea, lasandu-le perfect stralucitoare.  

Cina

O singura poveste care nu se mai termina si nu vei vedea cum mancarea ta a ajuns de la nefacuta, la arsa. Resturile de mancare coapta sunt cele mai greu de curatat de pe vase. Insa, folosind cel mai bun detergent de vase, nu ar mai trebui sa-ti faci nicio problema. Produsele Finish contin o formula magica care are efectul unei prespalari, astfel incat poti pune vasele in masina de spalat. Resturile de mancare si petele ramase de la acestea vor fi indepartate cu usurinta.

Petrecerea cu cocktailuri

Nu puteam omite nici petrecerile cu cocktail din ghidul nostru. Paharele pot fi foarte greu de spalat, mai ales daca vorbim despre unele foarte scumpe. Nu uita insa, ca Finish Quantum Max Shine este cel mai bun detergent pentru pahare. Asa ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai grija atunci cand le pui in masina de spalat pentru ca se pot ciocni intre ele. Foloseste Quantum Max Shine & Protect care va curata petele de pe paharele tale si le va proteja astfel incat sa ramana stralucitoare pentru mult timp. 

Urmareste sfaturile Finish de mai sus si nu va mai trebui sa-ti faci probleme pentru curatenia de dupa petrecere. De acum te poti bucura de petrecere si a doua zi sa ramai doar cu amintirile frumoase.