La masă cu prietenii în serile de primăvară

Spring centre piece

Fructele și legumele proaspete disponibile primăvara sunt motivul perfect pentru a găzdui o petrecere. Puteți alege ingrediente organice delicioase, direct de la fermele bio, sau chiar să plecați într-o călătorie pentru a culege propriile fructe coapte.

DECORAȚIUNI

Vă invităm să profitați de sezonul florilor și să realizați un decor special pentru o masă copioasă. Dacă timpul vă permite, o idee minunată și mai simplu de pus în practică decât ați crede este aceea a vă construi propria grădină interioară. Pentru a desăvârși atmosfera, atârnați deasupra mesei o instalație luminoasă, pe care o puteți prinde folosind bandă de hârtie, pentru a nu lăsa urme la dezlipire. Decorați camera cu lumânări și deschideți larg ferestrele pentru a lăsa lumina soarelui și căldura să pătrundă.

Puteți imprima o notă magică aranjamentelor florale prin adăugarea câtorva picături de colorant alimentar în apa din vază. Indiferent dacă alegeți nuante de albastru, roz sau verde, apa colorată creează un efect de vitraliu. Dacă nu aveți suficiente vaze, folosiți borcane goale sau pahare, pentru un look eclectic și boem.

ANIMAȚI ATMOSFERA

Spring flowers in a vase

Dacă preferați să păstrați lucrurile mai simple, puteți realiza o piesă centrală de decor cu ajutorul lumânărilor tip pastilă, paharelor de vin și trandafirilor.

”SECRETELE PRIMĂVERII”

Primăvara este într-adevăr magică, așa că de ce să nu profitați de ocazie pentru a însufleți atmosfera?

Dacă vreți ca distracția să fie cuvântul zilei, puneți în aplicare acest joc simplu, care va aduce cu siguranță zâmbetul pe buzele invitaților.

În timpul mesei, oferiți fiecărei persoane două bucăți de hârtie și spuneți-le să noteze pe acestea un amănunt personal, necunoscut celor din jur.

Pe al doilea bilețel, sfătuiți-i să scrie un detaliu fals. Apoi, puneți toate bucățile de hârtie într-un bol, iar la desert, fiecare oaspete va alege un bilet și îl va citi cu voce tare.

Provocați invitații să ghicească cui aparține biletul și ce anume este adevărat / fals. Chiar și cei mai vechi prieteni vă pot surprinde!